E-commerce website tips

Klanten die regelmatig herhaalaankopen plaatsen en jouw webshop aanbevelen aan vrienden en familie. Dat is de droom van elke webshop-eigenaar. Met onze blogposts willen wij je graag helpen om een webshop te beginnen of van je huidige webshop een succes te maken.

Onze e-commerce website tips voor een goede online shop

Het maakt niet uit of je webshop je primaire verkoopkanaal is of een aanvulling op je fysieke winkel, een goede webshop is in beide situaties een vereiste. Wil je van je online shop een succes maken, dan mag de nodige kennis over e-commerce niet ontbreken. Bij een webshop maken komt namelijk nog veel meer kijken dan bij het maken van een eenvoudige bedrijfswebsite.

Welke betaalwijzen zijn noodzakelijk en met welke regels moet je rekening houden bij het opzetten van een webshop? De vragen (en meer) zullen door middel van uitgebreide blogposts worden behandeld. Daarnaast geven wij extra veel aandacht aan het e-commerce plugin WooCommerce voor WordPress. WooCommerce is namelijk een prima oplossing, wanneer je met een (kleine) webshop wilt beginnen. Wij hebben al meerdere WooCommerce webshops gerealiseerd en delen daarom graag onze ervaring. Heb je hulp nodig bij het bouwen van een (WoocCommere) webshop, bekijk dan hoe wij je met jouw project kunnen helpen.