Klanten die regelmatig herhaalaankopen plaatsen en uw webshop aanbevelen aan vrienden en familie. Dat is de droom van elke webshop-eigenaar. Met onze blogposts willen wij u graag helpen om een webshop te beginnen of van uw huidige webshop een succes te maken.

Blogposts via de mail?

Schrijf u in en ontvang onze blogposts en tips in uw mailbox.

Privacyverklaring

Onze e-commerce website tips voor een goede online shop

Het maakt niet uit of uw webshop uw eerste verkoopkanaal is of een aanvulling op uw fysieke winkel, een goede webshop is in beide situaties een vereiste. Wilt u van uw online shop een succes maken, dan mag de nodige kennis over e-commerce niet ontbreken. Bij een webshop maken komt namelijk nog veel meer kijken dan bij het maken van een eenvoudige bedrijfswebsite.

Welke betaalwijzen zijn noodzakelijk en met welke regels moet u rekening houden hij het opzetten van een webshop? De vragen (en meer) zullen door middel van uitgebreide blogposts worden behandeld. Daarnaast geven wij extra veel aandacht aan het e-commerce plugin WooCommerce voor WordPress. WooCommerce is namelijk een prima oplossing, wanneer u met een (kleine) webshop wilt beginnen. Wij hebben al meerdere WooCommerce webshops gerealiseerd en delen daarom graag onze ervaring. Heeft u hulp nodig bij het bouwen van een (WoocCommere) webshop, bekijk dan hoe wij u met uw project kunnen helpen.

Vergeet niet het e-book!

Download nog vandaag ons e-book Hoe goed is jouw webshop idee. Het e-book is ook een aanrader voor winkeliers die nog niet zo geleden een webshop zijn begonnen.

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.