Plugins en templates

Wie op zoek is naar een prima WordPress template, zal al snel de bomen door het bos niet meer zien. Het aanbod is gigantisch, maar het aantal écht goede templates beperkt. In onze blogpost lees je welke templates (en plugins) je beter wel en niet kan gebruiken.

Plugins en templates voor uw WordPress website

Een van de voordelen van een WordPress website is, dat jij ze zelf niet hoeft te ontwerpen (het kan natuurlijk wel). Je kiest of koopt een template en deze is in principe klaar voor gebruik. Bij finalwebsites realiseren wij graag WordPress websites, omdat deze websites voor de klant zo gebruiksvriendelijk zijn. Voor elke klant kunnen wij natuurlijk niet dezelfde template gebruiken en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe templates. De beste responsive gratis en premium templates delen wij op onze blog. Ben je op zoek naar een nieuw template voor je website? Zoek dan niet verder!

WordPress websites zijn dus gebruiksvriendelijk, maar ze kunnen ook makkelijk worden uitgebreid. Door het activeren van (meestal) gratis plugins voeg je snel extra functionaliteit toe aan je website. Meestal gebruiken wij voor alle klanten dezelfde plugins. Wil je weten welke, dan raden wij je aan om onze blog te volgen. Daarnaast zal je ook artikelen tegenkomen over welke plugins je beter niet kan gebruiken en waar je op moet letten bij het kopen van een premium WordPress template.