Wie op zoek is naar een prima WordPress template, zal al snel de bomen door het bos niet meer zien. Het aanbod is gigantisch, maar het aantal écht goede templates beperkt. In onze blogpost leest u welke templates (en plugins) u u beter wel en niet kunt gebruiken.

Blogposts via de mail?

Schrijf u in en ontvang onze blogposts en tips in uw mailbox.

Privacyverklaring

Plugins en templates voor uw WordPress website

Een van de voordelen van een WordPress website is, dat u ze zelf niet hoeft te ontwerpen (het kan natuurlijk wel). U kiest of koopt een template en deze is in principe klaar voor gebruik. Bij finalwebsites realiseren wij graag WordPress websites, omdat deze websites voor de klant zo gebruiksvriendelijk zijn. Voor elke klant kunnen wij natuurlijk niet dezelfde template gebruiken en daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe templates. De beste responsive gratis en premium templates delen wij op onze blog. Bent u op zoek naar een nieuw template voor uw website? Zoek dan niet verder!

WordPress websites zijn dus gebruiksvriendelijk, maar ze kunnen ook makkelijk worden uitgebreid. Door het activeren van (meestal) gratis plugins voegt u snel extra functionaliteit toe aan uw website. Meestal gebruiken wij voor alle klanten dezelfde plugins. Wilt u weten welke, dan raden wij u aan om onze blog te volgen. Daarnaast zult u ook artikelen tegenkomen over welke plugins u beter niet kan gebruiken en waar u op moet letten bij het kopen van een premium WordPress template.