Webtools en functies

Kosten besparen, productiever werken, website processen verbeteren of het succes van je website analyseren? Regelmatig testen wij nieuwe tools die dit mogelijk maken. De beste tools delen wij op onze blog, zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Webtools en functies om tijd te besparen

Voor onze dagelijkse werkzaamheden maken wij gebruik van de meest uiteenlopende webtools. Hierbij kan je denken aan time tracking software, project planners, maar ook aan tools voor je website, zoals social media widgets en website statistiekensoftware. Handige hulpmiddelen waarmee je veel tijd kan besparen en extra informatie kan inwinnen. Wanneer finalwebsites erg tevreden is over een bepaalde webtool, dan zullen wij deze door middel van een review aanraden. Hierdoor kunnen andere online ondernemers ook van deze tijdbesparende apps profiteren.

De bestaande webtools zijn handig, maar soms missen wij nog enkele functies of zijn de nodige tools (nog) niet beschikbaar. Komt dit probleem voor, dan gaan wij zelf aan de slag met het bouwen van een specifieke functie of applicatie. Dit kan bijvoorbeeld een eenvoudig bestelformuliertje zijn of een uitgebreide app voor mobiele telefoons. Ook de functies, die zorgen voor een betere website werking, bespreken wij op onze blog.