Wilt u met ons een nieuwe website bespreken of heeft u hulp nodig bij het online ondernemen? Voor uw vraag, suggestie of probleemstelling nemen wij graag de tijd. Stuur een bericht naar contact@finalwebsites.nl of gebruik ons contactformulier. Tijdens kantoortijden kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Contactformulier

Naam, e-mailadres en bericht zijn verplichte velden.

Uw gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van uw bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Contact en adresgegevens

finalwebsites.com
Schermhorst 107
7009LM Doetinchem
Gelderland

Telefoon: 0314-765005
E-mail: contact@finalwebsites.nl

KvK nr. 09154120
BTW nr. NL002376417B44

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal antwoorden op vragen die wij eerder hebben beantwoord. Wenst u voor de onderstaande onderwerpen nog meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

 • Onderhouden jullie ook mijn website die door iemand anders is gebouwd?
  Wij onderhouden een aantal WordPress websites die door andere bureaus zijn gemaakt. Voordat wij een website in beheer nemen, zullen wij de website eerst goed bekijken en met u bespreken welke werkzaamheden gewenst zijn. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat elke website die wij beheren door ons wordt gehost.
 • Ik heb een WordPress template gekocht en wil deze laten aanpassen. Kunnen jullie hierbij van dienst zijn?
  Net zoals bij het onderhoud van een website, zullen wij de template eerst goed controleren en misschien even op een testlocatie installeren. Een aantal templates zijn niet geschikt voor (grotere) aanpassingen. Op basis van onze controle en de kwaliteit van de template zullen wij een voorstel doen.
 • Naast de hosting voor mijn website wil ik ook een e-mailaccount. Kunnen jullie dit leveren?
  Standaard leveren wij geen e-mailaccounts en adviseren wij onze klanten om diensten zoals Google Apps (de nieuwe naam is GSuite) of Office 365 te gebruiken. Wanneer het om één enkele mailbox gaat en voor deze geen uitgebreide dienst nodig is, kunnen wij alsnog een basis mailbox leveren.
 • Ik heb van alles geprobeerd, maar mijn WordPress website is nog steeds erg traag. Kan ik jullie WordPress hosting testen om zo te zien of mijn website hierdoor sneller wordt?
  Steeds vaker installeren wij een website kopie op onze servers en voeren wij de meest belangrijke optimalisatie stappen uit. Op basis van de bereikte verbetering kunt u dan beslissen of u wilt overstappen.