Neem contact op!

Voor vragen over het laten maken van een nieuwe webshop, het opzetten van een e-mailmarketing campagne of iets anders, kan je bellen of het contactformulier invullen.

Contactgegevens

finalwebsites
Schermhorst 107
7009LM Doetinchem
Gelderland

Telefoon: 0314-765005
E-mail: others

KvK nr. 09154120
BTW nr. NL002376417B44

Voor al je website vragen

Een nieuw online project bespreken of heb je vragen over één van onze diensten of producten? Vul het onderstaande formulier in. Wij proberen altijd binnen een paar dagen te reageren.

Je gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van je bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

FAQ

Vragen die wij vaak krijgen

Onderhouden jullie ook mijn website die door iemand anders is gebouwd?

Wij onderhouden een aantal WordPress websites die door andere bureaus zijn gemaakt. Voordat wij een website in beheer nemen, zullen wij de website eerst goed bekijken en met je bespreken welke werkzaamheden gewenst zijn. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat elke website die wij beheren door ons wordt gehost.

Ik heb een WordPress template gekocht en wil deze laten aanpassen. Kunnen jullie hierbij van dienst zijn?

Net zoals bij het onderhoud van een website, zullen wij de template eerst goed controleren en misschien even op een testlocatie installeren. Een aantal templates zijn niet geschikt voor (grotere) aanpassingen. Op basis van onze controle en de kwaliteit van de template zullen wij een voorstel doen.

Naast de hosting voor mijn website wil ik ook een e-mailaccount. Kunnen jullie dit leveren?

Standaard leveren wij geen e-mailaccounts en adviseren wij onze klanten om diensten zoals Google Workspace Office 365 te gebruiken. Wanneer het om één enkele mailbox gaat en voor deze geen uitgebreide dienst nodig is, kunnen wij alsnog een basis mailbox leveren.

Ik heb van alles geprobeerd, maar mijn WordPress website is nog steeds erg traag. Kan ik jullie WordPress hosting testen om zo te zien of mijn website hierdoor sneller wordt?

Ja, in dit geval installeren wij een kopie van je website op één van onze servers en voeren wij daarnaast de meest belangrijke optimalisatie stappen uit. Op basis van de bereikte verbetering kan jij dan beslissen of je wil overstappen.