Bijna dagelijks komen wij websites tegen die niet goed werken, weinig tot geen bezoekers hebben of gewoon niets opleveren. Hoe staat het met uw website? Bent u niet tevreden met het resultaat dat uw website oplevert? Wij analyseren gratis uw website. De resultaten met bijbehorend advies ontvangt u per e-mail. Vervolgens kunt u onze analyse samen met uw web bouwer (of ons) doornemen. De site check (inclusief advies) is gratis en vrijblijvend.

Laat uw website toetsen op de meest belangrijke punten!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij zullen zo snel mogelijk uw website beoordelen. Wij analyseren uw website o.a. op de volgende eigenschappen:

  • Is de website gebruiksvriendelijk en logisch opgebouwd
  • Hoe staat het met de zoekmachineoptimalisatie
  • Wordt de website snel genoeg geladen
  • Zijn er technische fouten op de website te vinden

Hoe werkt de gratis site check?

Na ontvangst van uw gegevens zullen wij de website van “dichtbij” bekijken en de meest belangrijke onderdelen beoordelen. Welke delen dat precies zijn, is afhankelijk van het soort en natuurlijk de kwaliteit van de website. Elke site check is dus anders en wordt door een echte persoon uitgevoerd. Het resultaat en ons advies ontvangt u via het opgegeven e-mailadres.

Door het aantal aanvragen is het mogelijk dat er tijdelijk een wachtlijst ontstaat. De gratis site check is een vrijblijvend aanbod en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Indien u vragen over deze site check heeft, dan kunt u het beste een e-mail sturen naar sitechecks@finalwebsites.nl.