Webshop Sitecheck voorbeeld

Dé Sitecheck voor webshops

Ontdek kansen en verbeterpunten voor je webshop

Groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.

Wat kan je van ons verwachten?

Waarom de sitecheck voor je shop?

Een uitgebreide analyse van jouw webshop

Geen half werk, maar een zorgvuldige analyse van je gehele website. Inclusief vindbaarheid in Google, alle belangrijke technische fouten en kansen die je op dit moment nog niet optimaal benut.

Een digitaal rapport met de belangrijkste punten

Alle kansen en verbeterpunten worden uitgebreid samengevat in een rapport op zo’n manier dat het ook echt begrijpbaar is. Toch nog vragen? Na oplevering nemen wij het rapport ook nog met je door.

Tips om je te onderscheiden van de concurrentie

Tijdens een sitecheck kijken wij ook naar de websites van je belangrijkste concurrenten. Het onderscheidend vermogen van je website, is dan ook een belangrijk onderdeel van de analyse.

Duidelijke stappen om je website te verbeteren

Een sitecheck vraag je natuurlijk aan als je daarna stapsgewijs aan de slag wil met het optimaliseren van je website. Elke sectie eindigt dan ook met concrete punten waarmee je aan de slag kan gaan.

Benieuwd naar het rapport?

Download het voorbeeld voor een impressie?

Wij (en onze klanten) kunnen natuurlijk van alles roepen over de sitecheck. Maar een voorbeeld geeft natuurlijk het beste weer wat wij voor je kunnen doen.

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Het succes van een webshop hangt af van ontzettend veel verschillende factoren. Hoe snel en gebruiksvriendelijk je shop bijvoorbeeld is. Maar ook of je website genoeg waardevolle informatie bevat, betrouwbaar overkomt en wel een beetje vindbaar is. Bovendien ben je niet de enige webshop en moet je ook rekening houden met wat je concurrenten doen.

Tijdens een sitecheck kijken wij niet naar één factor, maar naar alle gebieden die bijdragen aan het succes van jouw shop. In het rapport komen dan standaard ook de onderstaande 4 thema’s aan bod.

Waar wij naar kijken

Onderscheidend vermogen
Vertel je duidelijk waarom de bezoeker bij jou moet bestellen en niet bij de concurrent?

Website beleving
Komt de website betrouwbaar over en kan de bezoeker makkelijk een bestelling plaatsen?

Content
Heb je genoeg waardevolle content om bezoekers te helpen bij hun aankoop?

Techniek
Werkt je website zoals het hoort of jaag je bezoekers weg? Als ze je al vinden…

Nu met korting én bonussen

Meld je aan voor maar €600,-

Bestel direct!

Nu voor: € 600,00
Normale prijs: € 900,00

Ren niet langer achter je concurrenten aan, maar ontdek welke mogelijkheden jij hebt om nummer 1 te worden in je niche!


  • Rapport met uitgebreide analyses en tips om je webshop te verbeteren
  • Bonus 1: Vijf zoekwoorden met kans om gevonden te worden in Google.
  • Bonus 2: Drie schema’s voor het schrijven van teksten voor je webshop.
Ik wil zo’n Sitecheck

Hoe gaat het verder?

  • Na je bestelling ontvang je van ons een e-mail met daarin een vragenlijst. Wij gaan pas aan de slag met de analyse als jij de vragenlijst hebt ingevuld.
  • Als je de vragenlijst hebt ingevuld, gaan wij aan de slag met het analyseren van je webshop. Het rapport ontvang je binnen 3 werkdagen.
  • Met de Sitecheck zit je nergens aan vast. Je kan de verbeterpunten door ons laten uitvoeren, maar je mag ook zelf aan de slag gaan of een ander bureau uitkiezen om je webshop te verbeteren.
Wat wil je nog weten?

Veelgestelde vragen over de Sitecheck

Kan iedereen de webshop Sitecheck aanvragen?

In principe wel. Het maakt niet uit of je een grote of kleine webshop hebt, bedden verkoopt of gepersonaliseerde cadeau’s, al jaren een webshop hebt of pas net bent begonnen. Wij kijken graag hoe wij jouw webshop naar het volgende niveau kunnen brengen.

Wel is het goed om te weten dat wij vooral ervaring hebben met consumenten producten. Wanneer wij denken dat wij een webshop niet optimaal kunnen analyseren, dan hoor je van ons. Je ontvangt dan gewoon je geld terug.

Kunnen jullie echt binnen 3 werkdagen de Sitecheck uitvoeren?

Jazeker. Mochten wij in één week veel aanvragen hebben gekregen, waardoor het toch niet gaat lukken, dan hoor je van ons. Je hebt dan ook nog de mogelijkheid om je geld terug te krijgen.

Ik heb geen webshop. Kunnen jullie de Sitecheck toch voor mij uitvoeren?

Heb je een blog of een ‘normale’ bedrijfswebsite? In overleg kunnen wij ook een sitecheck voor je website uitvoeren. Het beste kan je even een e-mail sturen naar contact@finalwebsites.nl met daarin de URL van je website.