Soms is het voordeliger om een sales-actie of product via een aparte website te presenteren. Door de extra website bestaan er minder drempels qua techniek en ook bent u als ondernemer vrij om een ander design te kiezen. Grote bedrijven doen dit regelmatig om bijvoorbeeld een nieuw product of merk te presenteren.

One-page websites, een voordelige oplossing!

Veel bedrijven deinzen terug bij het idee van een tweede website. Wanneer u een one-page website bouwt, hoeft u zich geen zorgen te maken over veel werk. De one-page website is namelijk veel eenvoudiger en door het gebruik van een kant een klaar website template staat de website zo online.

One-page templates voor verschillende doeleinden

De volgende one-page website templates kunnen naar wens worden aangepast. Natuurlijk is het is ook mogelijk om een template te gebruiken zoals deze wordt weergegeven.

Uw bedrijfswebsite op één pagina

De one-page website is niet alleen een prima oplossing voor acties en productpresentaties, maar ook voor uw bedrijfs- of portfolio website. Bestaat uw conventionele website uit half lege pagina’s? De one-page website biedt hier de oplossing! Met het unieke design is het mogelijk om alle webteksten en afbeeldingen onder elkaar te rangschikken. Dus geen ongebruikte ruimte op een pagina meer.

Alle informatie op een pagina?

Met behulp van moderne technieken en de verhoogde internet snelheid is één lange pagina geen probleem meer. Het eeuwige scrollen wordt overbodig! Door slimme navigatie elementen belandt uw bezoeker met een muisklik op de juiste positie van de pagina. Bent u nog niet overtuigd? De one-page websites zijn erg populair op een desktop computer en daarnaast zijn ze ook nog eens uitermate geschikt voor het mobiele internet.

One-page website

De structuur van een one-page website

  • Foto-slider of intro (video)
  • Bedrijfsinformatie en medewerkers
  • Portfolio / fotogalerij
  • Producten en/of diensten
  • Contactgegevens en formulier

Wanneer een one-page website als actie of product website dient, kan de structuur iets afwijken.

Veelgestelde vragen

Wordt een one-page website wel goed gevonden in Google?
Net zoals bij alle andere websites bestaan de voorwaarden voor de vindbaarheid in Google niet alleen uit de techniek achter en website. Een geoptimaliseerde one-page website wordt net zo goed gevonden als een vergelijkbare site met 5 pagina’s.

Zijn one-page templates eenvoudig te wijzigen?
Veel one-page template worden gebruikt voor websites die zelden worden gewijzigd. Wanneer u een one-page website voor uw bedrijfswebsite wilt gebruiken, is het ook mogelijk om er een CMS erachter te zetten. Dat kan met behulp van ons eigen content management systeem of met behulp van een geschikt one-page WordPress template. Met behulp van onze dienst Template Scout zoeken wij graag naar het juiste template.

Zijn one-page templates geschikt voor alle webbrowsers?
De door ons aangeboden one-page templates hebben een responsive design, dat wil zeggen dat deze geschikt zijn voor mobiel, tablet en desktop PC. De templates zijn getest in de meest gebruikte webbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer. Het is mogelijk dat oudere versies van Internet Explorer niet alle functies ondersteunen.