finalwebsites

Een webshop beginnen? Voorkom deze fouten

Tijdens het opzetten van een webshop zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Een webshop beginnen is namelijk iets anders dan het beginnen van een fysieke winkel. Laat u de webshop door een internetbedrijf maken, dan is het alsnog belangrijk dat u op de hoogte bent en bovenop het project zit. Daarom delen wij in deze blogpost een aantal veelgemaakte fouten, zodat u voor, tijdens en na het bouwen van een webshop tegen zo min mogelijk problemen aanloopt.

Het project plannen en voorbereiden

Voordat u begint met het bouwen van de webshop zijn er een aantal dingen die u beter niet kunt doen. Bijvoorbeeld:

Een webshop beginnen

Ook tijdens de 2e fase, de webshop bouwen, worden er veel fouten gemaakt. Dit gebeurt vaak als een webshopeigenaar te weinig tijd heeft en zich niet inleeft in de bezoeker.

Wanneer uw webshop klaar is

Is de webshop gepubliceerd? Helaas is uw webshop dan nog niet klaar. Een webshop is eigenlijk nooit helemaal af en na de realisatie is er nog genoeg te doen. Denk voorbeeld eens aan de etalage van een fysieke winkel. Deze wordt toch ook regelmatig gewijzigd? Tijdens de 3e fase zijn er ook genoeg fouten die u zou kunnen maken.

Naast deze 15 fouten zijn er nog een aantal fouten die beginnende online ondernemers kunnen maken. Wilt u deze fouten voorkomen en een goede webshop beginnen? Volg dan onze blog of neem contact met ons op!