finalwebsites

Review: Betalingsprovider Sisow

Naast het aanbod van de juiste betaalwijzen is de keuze van een goede online betalingsprovider essentieel voor het succes van uw webwinkel. De betaling via iDEAL ligt voor de hand en deze betaalwijze wordt door Nederlandse banken en internet payment providers meestal aangeboden. Naast een aanbod van de beschikbare betaalwijzen is het zeker belangrijk om ook de prijsverschillen goed te bekijken. De juiste online betalingsprovider te kiezen is dus niet zo eenvoudig.

Online betalingen accepteren in Nederland en het buitenland 

Wanneer uw webwinkel gericht is op de Nederlandse markt is een online betaling via iDEAL meestal voldoende. Bij consumenten wordt deze betaalwijze bijna altijd geaccepteerd. Maar hoe zit het met klanten in het buitenland of een zakelijke klant? In dit geval is het aanbod van extra betaalwijzen zeker belangrijk.

Voor de buurtlanden zoals België en Duitsland bieden de nationale banken een aantal opties, maar voor de overige landen is het aanbod bij banken klein of niet aanwezig. Wilt u ook in andere landen verkopen, dient us zeker over de volgende betaalwijzen te beschikken: Paypal, Creditcard (MasterCard en Visa) en overboeking. 

Online betalingsprovider Sisow

Sisow is een online betalingsprovider die iDEAL betalingen voor een bijzonder lage prijs mogelijk maakt. Zij vragen geen opstartkosten en er ontstaan ook geen maandelijkse kosten voor het gebruik van hun platform. De enige kosten de worden berekend zijn slechts €0,45 per geslaagde iDEAL transactie.

Gratis Sisow account aanvragen

Extra betaalwijzen bij Sisow

Als klant bij Sisow kunt u zonder additionele abonnementskosten (er zijn wel opstartkosten voor de betaalwijze MasterCard/Visa) gebruikmaken van de volgende betaalwijzen:

Voor alle betaalmogelijkheden wordt dezelfde betaalplatform gebruikt. De kosten verschillen per betaalmethode en er worden geen extra kosten voor een abonnement of de aansluiting in rekening gebracht. De uitbetalingen kunnen dagelijks plaatsvinden en sinds 1 jan. 2015 worden per batch geen extra kosten berekend. 

Sisow betalingen voor elke soort webwinkel

Voor Sisow betalingen zijn een groot aantal plugins beschikbaar. Deze zijn passend voor de meest voorkomende eCommerce platformen zoals: WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart en een aantal andere. Voor de overige platformen of maatwerk webshops is een aansluiting via de Sisow API mogelijk.

Service en ondersteuning

Terwijl de integratiehandleiding soms nog meer informatie mag bevatten, is de ondersteuning via telefoon en e-mail erg goed. De mensen die werkzaam zijn bij het Sisow helpdesk zijn goed op de hoogte van zaken en technische vragen worden efficiënt en snel beantwoord. 

Voor vragen over Sisow, online betalingen of uw eigen webwinkel kunt u contact met ons opnemen.