Review: Betalingsprovider Sisow

Betalingsprovider Sisow

Naast het aanbod van de juiste betaalwijzen is de keuze van een goede online betalingsprovider essentieel voor het succes van uw webwinkel. De betaling via iDEAL ligt voor de hand en deze betaalwijze wordt door Nederlandse banken en internet payment providers meestal aangeboden. Naast een aanbod van de beschikbare betaalwijzen is het zeker belangrijk om ook de prijsverschillen goed te bekijken. De juiste online betalingsprovider te kiezen is dus niet zo eenvoudig.

Online betalingen accepteren in Nederland en het buitenland 

Wanneer uw webwinkel gericht is op de Nederlandse markt is een online betaling via iDEAL meestal voldoende. Bij consumenten wordt deze betaalwijze bijna altijd geaccepteerd. Maar hoe zit het met klanten in het buitenland of een zakelijke klant? In dit geval is het aanbod van extra betaalwijzen zeker belangrijk.

Voor de buurtlanden zoals België en Duitsland bieden de nationale banken een aantal opties, maar voor de overige landen is het aanbod bij banken klein of niet aanwezig. Wilt u ook in andere landen verkopen, dient us zeker over de volgende betaalwijzen te beschikken: Paypal, Creditcard (MasterCard en Visa) en bankoverschrijving. 

Online betalingsprovider Sisow

 

Sisow is een online betalingsprovider die iDEAL betalingen voor een bijzonder lage prijs mogelijk maakt. Zij vragen geen opstartkosten en er ontstaan ook geen maandelijkse kosten voor het gebruik van hun platform. De enige kosten de worden berekend zijn slechts €0,45 per geslaagde iDEAL transactie.

Gratis Sisow account aanvragen

Extra betaalwijzen bij Sisow

Als klant bij Sisow kunt u zonder additionele abonnementskosten (er zijn wel opstartkosten voor de betaalwijze MasterCard/Visa) gebruikmaken van de volgende betaalwijzen:

 • PayPal
  Ook in Nederland worden online betalingen met PayPal steeds populairder. Met PayPal kunnen uw klanten veilig betalen zonder dat hun bank of creditkaart gegevens naar de winkelier worden verstuurd. U maakt hierbij gebruik van het Sisow betaalplatform en uw eigen PayPal account.
 • MasterCard, Visa, Maestro en V-PAY
  Sisow biedt ook de mogelijkheid voor betalingen via creditcard. Voor sommige winkeliers is de strenge acceptatie procedure een drempel en andere zien dit zeker als een voordeel.
 • Overboeking of bankoverschrijving
  Wanneer uw klanten betalen via overboeking, kan de betaalstatus vanuit uw internetwinkel worden gecontroleerd (zonder een extra aansluiting).
 • Achteraf betalen
  Sisow biedt ook de mogelijkheid tot achteraf betalen via die provider Klarna en Focum. Een betaalmogelijkheid waarmee klanten hun bestelling achteraf kunnen betalen kan het aantal conversies verhogen!
 • Bancontact/MisterCash
  Deze betaalwijze wordt veel gebruikt voor online betalingen in België. Wanneer u producten of diensten aanbiedt voor klanten in België, is deze betaalwijze een noodzakelijke keuze.
 • Giropay
  80% van alle Duitse banken zijn intussen aangesloten bij Giropay. U bereikt met deze betaalmethode rond 35 miljoen consumenten in Duitsland.
 • DIRECTebanking/SofortBanking
  Naast betalingen via Giropay is DIRECTebanking/SofortBanking een veelgebruikte betaalwijze in Duitsland.
 • EPS (Electronic Payment Standard)
  Deze betaalwijze is de iDeal variant van Oostenrijk en heeft een bereik van meer dan 2,5 miljoen Oostenrijkse rekeninghouders.
 • ING Home’Pay
  Deze betaaloptie is een online betaalmethode van de ING Bank welke in België een uitstekende aanvulling biedt op Bancontact/MisterCash. Klanten kunnen hiermee de online aankopen afrekenen via de beveiligde verbinding van Home’Bank.
 • Webshop Giftcard
  De Webshop Giftcard geeft een mogelijkheid tot wat extra orders omdat klanten die een card als cadeau hebben ontvangen, op zoek gaan naar webwinkels waar zijn tegoed kunnen uitgegeven.
 • VVV Giftcard
  Wanneer u deze betaalwijze in uw shop accepteert, kunnen uw klanten met een van de in Nederland meest bekende cadeaubonnen betalen!

Voor alle betaalmogelijkheden wordt dezelfde betaalplatform gebruikt. De kosten verschillen per betaalmethode en er worden geen extra kosten voor een abonnement of de aansluiting in rekening gebracht. De uitbetalingen kunnen dagelijks plaatsvinden en sinds 1 jan. 2015 worden per batch geen extra kosten berekend. 

Sisow betalingen voor elke soort webwinkel

Voor Sisow betalingen zijn een groot aantal plugins beschikbaar. Deze zijn passend voor de meest voorkomende eCommerce platformen zoals: WooCommerce, Magento, Prestashop, OpenCart en een aantal andere. Voor de overige platformen of maatwerk webshops is een aansluiting via de Sisow API mogelijk.

Service en ondersteuning

Terwijl de integratiehandleiding soms nog meer informatie mag bevatten, is de ondersteuning via telefoon en e-mail erg goed. De mensen die werkzaam zijn bij het Sisow helpdesk zijn goed op de hoogte van zaken en technische vragen worden efficiënt en snel beantwoord. 

Voor vragen over Sisow, online betalingen of uw eigen webwinkel kunt u contact met ons opnemen.

Gepubliceerd in: E-commerce website tips

Variabele producten invoeren met WooCommerce

Lees ook deze blogpost:

Variabele producten invoeren met WooCommerce