WordPress is het meest gebruiksvriendelijke content management systeem waarmee u eenvoudig een website volledig naar wens kunt maken. Door het grote aanbod aan premium WordPress templates heeft u toegang tot verschillende designs en functionaliteiten, maar dit maakt het ook lastig om de juiste template te vinden. Voldoen de templates niet aan uw wensen of geeft u de voorkeur aan een uniek en eigen design? Wij verzorgen niet alleen maatwerk templates, maar kunnen ook functionaliteiten aan uw gekozen template toevoegen. Door onze jarenlange ervaring weten wij een goed template snel te herkennen en kunnen wij deze volledig voor u optimaliseren.

WordPress templates maken en/of uitbreiden

Voor WordPress zijn er veel verschillende mogelijkheden en daarom kan het soms lastig zijn om de juiste WordPress template te vinden. Wij helpen u graag bij het kiezen en natuurlijk ook met het opzetten van de website(s).

Premium WordPress templates

Maatwerk templates voor WordPress

WordPress is een veelgebruikt content management systeem en geschikt voor bijna elke soort website. Op het moment dat een premium template uw eisen/wensen niet vervuld of wanneer er te veel aanpassingen nodig zijn, is het vaak beter om een WordPress template op maat te ontwikkelen. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van de premium template bouwer en zijn alleen de functies aanwezig die u nodig heeft. Een maatwerk template is uniek en wordt volgens uw eigen huisstijlregels gemaakt.

Een HTML template omzetten naar WordPress

Heeft u een HTML website template gevonden of heeft u op dit moment een HTML website? Dan kunnen wij uw gekozen template of website omzetten naar een WordPress template. Hierdoor beschikt u precies over het gewenste design en kunt u zonder HTML kennis uw website blijven beheren. In principe kunnen alle soorten HTML templates worden omgezet, maar let wel op dat het HTML template geschikt is voor mobiel en tablets. Niet elk template is opgemaakt voor een responsive website.

Premium WordPress templates uitbreiden

Het maakt niet uit of gaat om een nieuw template of een bestaande WordPress website, op het moment dat u de website wilt wijzigen of nieuwe functies wilt toevoegen, kunnen wij u helpen bij het uitbreiden of aanpassen van uw premium WordPress template. Naast grafische wijzigingen is het ook mogelijk om nieuwe secties of complete functies te ontwikkelen. Heeft u besloten om binnen uw bestaande website een webshop te beginnen? Met behulp van de plugin WooCommerce kunt u eenvoudig een online shop aan uw huidige website toevoegen.

Welk WordPress template mag het worden?

Of het een premium of maatwerk template moet zijn is afhankelijk van een aantal voorwaarden.. Graag overleggen wij samen met u welk template voor uw website juist is. Gebruik onderstaand formulier en vermeld zo veel informatie mogelijk.

Uw gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van uw bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Gratis Templates vs. Premium Templates

Naast de duizenden premium WordPress templates die u voor weinig geld kunt kopen, is er ook een groot aanbod aan gratis WordPress templates. Sommige gratis templates zijn erg goed en verschillen qua functies en design niet veel van een premium template. Voor zowel premium als ook gratis templates is het dus belangrijk om de juiste template te kiezen. Waarop u bij het kopen van een template moet letten, kunt u lezen in onze blogpost: Website template kopen

De juiste WordPress template kiezen

Een goed premium WordPress templates bestaat niet alleen uit een mooi design. Er zijn namelijk ook nog een aantal andere belangrijkere criteria: snelheid, functionaliteit en support/onderhoud. Met onze dienst Template Scout gaan wij op zoek naar de juiste template voor uw WordPress website.

Gratis gebruik van onze premium WordPress templates

Wanneer u besluit om ook WordPress hosting bij finalwebsites af te nemen, dan kunt u een keuze maken uit meer dan 250 premium WordPress templates. Onze selectie bestaat uit templates van geselecteerde bedrijven, waarvan wij eerder templates hebben gebruikt.  

WordPress website met de Divi

De WordPress template Divi is een bijzonder populair premium WordPress template, ontwikkeld door Elegant Themes. Met behulp van de geïntegreerde Divi builder functie is het mogelijk om snel en zonder HTML kennis geavanceerde webpagina’s te bouwen. De Divi builder kan ook samen met andere templates worden gebruikt.

Enkele voorbeelden incl. WordPress demo

Medical theme

OceanWP – Medical theme demo

Restaurant template

Downtown – Restaurant template

E-Commerce template

Hugo E-Commerce template

Divi WordPress template

Divi WordPress template