Zijn klanten uit uw regio belangrijk voor een positief bedrijfsresultaat? Dan is het belangrijk dat uw website ook gevonden wordt bij lokale zoekopdrachten in Google. Lokale SEO (Search Engine Optimization of in het Nederlands “zoekmachine optimalisatie“) zorgt voor een hogere positie in de lokale zoekresultaten. Lees hier hoe onze diensten uw website kunnen helpen om meer lokale bezoekers te krijgen.Lokale SEO

Basispakket Lokale SEO

+ Optimalisatie van uw Google+ bedrijfspagina – Wij koppelen uw Google+ pagina met uw website en plaatsen de relevante informatie over uw bedrijf op Google+.

+ Optimalisatie tips voor uw website – Wij onderzoeken uw huidige website op de meest belangrijke kenmerken voor Local SEO en sturen u een rapport met advies over de nodige stappen.

Prijs €99,00 (excl. 21% BTW)

iDEAL, Bancontact en Overboeking

Basispakket Lokale SEO bestellen

Voor de bestelling van het Basispakket Lokale SEO kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Het bedrag t.h.v. €99,- kunt u betalen via iDEAL, Bancontact / Mister Cash of overboeking. De link naar onze betaalpagina wordt via een e-mailbericht verstuurd.
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Nederland België
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen ²

¹ Voor bedrijven uit België is het mogelijk om de BTW te verleggen. Geef hiervoor uw BTW nummer op en wij zullen u een opdrachtsbevestiging zonder BTW opgave sturen.
² Onze nieuwsbrief is kosteloos en wordt maximaal 1 keer per maand verstuurd.

Hoezo is Lokale SEO zo belangrijk?

Wanneer uw website over een bepaald onderwerp gaat, moet deze concurreren met de andere websites over hetzelfde onderwerp. De website van een restaurant bijvoorbeeld. Via het zoekwoord “restaurant” is de website niet makkelijk in Google te vinden. Er zijn namelijk meer dan 300 miljoen resultaten voor het zoekwoord “restaurant”. Gebruikt u de lokale zoekopdracht “restaurant doetinchem”, dan verschijnen er maar 3300 resultaten. De mogelijkheid om voor deze lokale zoekopdracht hoog te scoren, lijkt veel eenvoudiger dan bij een algemene zoekopdracht. Bij Lokale SEO gaat het niet alleen om de vindbaarheid binnen de Google zoekmachine, maar ook hoe zichtbaar uw bedrijf is in Google Maps.

Welke bedrijven profiteren bij het gebruik van Lokale SEO?

Door het stijgende gebruik van mobiel internet (via smartphones) is ook het zoekgedrag via Google veranderd. Zo wordt bijvoorbeeld op locatie gezocht naar restaurants in de buurt. Vaak wordt een restaurant dan op basis van de aanwezige beoordelingen binnen de Google+ bedrijvenpagina gekozen. U begrijpt dat het erg belangrijk is dat uw bedrijf of website op een bepaalde locatie ook gevonden wordt. Klanten uit de buurt zijn goed voor de margebijdrage en helpt deze klantgroep bij de mond-tot-mond reclame. Een restaurant is erg passend voorbeeld, maar voor andere bedrijven geldt ook dat er in de buurt klanten aanwezig kunnen zijn.

Wat zijn de onderdelen van Lokale SEO?

Een complete Lokale SEO strategie bestaat uit verschillende onderdelen. Belangrijk is een goed geoptimaliseerde Google+ bedrijfspagina met relevante informatie en beoordelingen door uw klanten. Daarnaast zijn een aantal optimalisaties op uw eigen website noodzakelijk. Met beide acties is het mogelijk om de basis te creëren voor een beter lokaal zoekresultaat in Google.