Het content management systeem (CMS) WordPress is niet alleen het meest populaire blogplatform, maar ook een goede keuze om een bedrijfswebsite te bouwen. Het marktaandeel voor WordPress is erg groot: ~25% van alle websites zijn gebaseerd op WordPress. Dit is voor ons een reden om onze WordPress diensten steeds verder uit te breiden en te verbeteren! Daarnaast vinden wij WordPress ook een goede keuze voor iedereen die zelf aan de slag wil met een eigen website.

WordPress diensten

WordPress is open-source software. Dit houdt in dat de hoofdapplicatie en een groot aantal uitbreidingen gratis zijn. Helaas heeft dit ook een nadeel: als website eigenaar moet u over extra kennis beschikken om uw WordPress website snel en veilig te laten werken. Natuurlijk kunt u deze verantwoording ook bij ons neerleggen. Als full service internetbureau leveren wij het juiste WordPress dienstenpakket voor elke soort website én WordPress gebruiker.

WordPress templates en plugins

WordPress themes & plugins

Voor uw unieke WordPress website leveren wij templates op maat en ontwikkelen wij WordPress plugins volgens uw specificatie.

WordPress hosting

Geoptimaliseerd WordPress hosting

Onze geoptimaliseerde webservers zorgen voor de nodige beveiliging, een snelle laadtijd van uw website en tevreden bezoekers.

Template aanpassingen

Aanpassingen en optimalisatie

Niet elke WordPress webapplicatie werkt “out of the box”. Wij verzorgen de nodige website aanpassingen en optimaliseren uw website.

WordPress support

WordPress support en trainingen

WordPress is erg populair en veel informatie is zo gevonden. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en gepersonaliseerde trainingen.

WordPress voor bedrijfswebsites

Door het grote aanbod aan templates en plugins is WordPress geschikt voor elk soort website. Wij bouwen uw WordPress website op basis van een premium template of een eigen ontwerp. Voor alle overige functies zullen wij de juiste WordPress plugins selecteren of voor u programmeren. Tenslotte wordt uw WordPress website geoptimaliseerd voor zoekmachines en leveren wij supersnel WordPress hosting.

Webshops met WordPress + WooCommerce

Uw webwinkel in hetzelfde content management systeem als uw website is geen probleem. Voor WordPress bestaan er een aantal e-commerce plugins, maar wij vinden WooCommerce de beste keuze. Wij bouwen en hosten niet alleen uw webshop, maar geven ook advies over hoe u meer kunt verkopen. Denk hierbij aan het opzetten van e-mailmarketing- of advertentiecampagnes (met Google Adwords).

Winkelwagen

Ik wil of heb al een WordPress website

Gebruik onderstaand formulier voor uw gegevens en wensen. Wij nemen dan snel contact met u op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat wij u snel terug kunnen bellen.

Uw gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van uw bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

WordPress is een content management systeem dat uitermate flexibel en gebruiksvriendelijk is. Het systeem is volledig open-source en wordt door honderden ontwikkelaars regelmatig uitgebreid en onderhouden. Hierdoor blijft de software niet alleen veilig, maar beschikt u ook over een CMS dat de nieuwe technologieën ondersteunt.

Diensten voor bloggers en entrepreneurs

Als blogger of beginnende ondernemer heeft u een goed werkende website of blog nodig. WordPress is dan een voordelige keuze. Samen kiezen wij dan een goed template en installeren wij uw nieuwe website, inclusief de belangrijke plugins. Bij afname van ons premium WordPress hosting hoeft u zich geen zorgen te maken over het beveiligen en updaten van uw website. U zorgt voor de inhoud en wij zorgen voor een stabiel platform.

WordPress aanpassingen en ondersteuning

Regelmatig komen wij in contact met WordPress gebruikers die al een tijdje met WordPress werken en veel zelf kunnen. Voor deze groep bieden wij WordPress support op het moment dat een functie anders werkt dan verwacht. Ook helpen wij met zaken waar meer technische kennis nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de WordPress template bestanden, het verhelpen van fouten of advies bij het kiezen van de juiste WordPress plugins.

WordPress maatwerk en integraties

Heeft u al een website (geen WordPress) en wilt u bijvoorbeeld een blog of webwinkel in uw website integreren? In beide gevallen hebben wij de kennis en ervaring om het CMS of uw huidige website zo aan te passen, dat beide onderdelen precies zo werken als gewenst. Mist u een functie in WordPress of is het juiste template niet beschikbaar? Wij kunnen de passende plugins en WordPress templates voor u ontwikkelen.