Het bouwen en optimaliseren van websites of webapplicaties is, naast het geven van advies, maar een deel van onze dienstverlening. Omdat elke website een betrouwbaar zakelijk webhostingpakket nodig heeft vinden wij het vooral belangrijk om een webapplicatie, die door ons is gebouwd, ook te hosten. Natuurlijk hosten wij ook uw website die elders is gebouwd.

Betaalbare zakelijke webhosting

Beschikt u over een eigen website die meer is dan een online folder? Heeft u een extranet aan uw website gekoppeld of draait er naast uw website een webshop voor de verkoop van producten? In dit soort situaties heeft u aan een eenvoudig hostingpakket vaak niet genoeg. Een krachtig hostingpakket of een virtuele server met snelle responstijden is dan wel een noodzaak. Wij adviseren u graag over welk zakelijk hostingpakket bij uw website of webapplicatie past.

Zakelijke hosting

Enkele website

Snel hosting voor uw zakelijke website

 • Schijfruimte: 2,5 GB
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Max. 20.000 pageviews per maand
 • Geoptimaliseerd voor WordPress
 • Dagelijkse backups

Multi-domein

Ideaal voor meerdere landingspagina’s

 • Meerdere domeinnamen
 • Gratis globaal CDN
 • Ondersteuning voor PHP7 en MySQL5
 • SSL en HTTP/2 zijn mogelijk
 • Dagelijkse backups

Virtuele server

Uw eigen VPS server zonder zorgen

 • 100% Managed
 • Cloud-based hosting
 • 24×7 uptime monitoring
 • Makkelijk uitbreiden
 • Controlepaneel 

Zakelijke hosting voor verschillende doeleinden

Niet elke website heeft een speciaal hosting account nodig en toch verschillen de eisen per klant enorm. Het is vaak niet het aantal gigabyte schijfruimte of de data-transfer, maar de configuratie die soms iets afwijkt van een standaard pakket. Wij proberen voor elke situatie dé passende oplossing te vinden. Lees hier welke zakelijke hosting accounts en diensten voor de verschillende doelstellingen mogelijk zijn.

DNS hosting

DNS Hosting

Voor elke domeinnaam die u bij ons registreert kunt u gratis gebruik maken van een eigen DNS zone.
Deze kunt u configureren voor WordPress.com, Blogger, Google Cloud en elke andere (externe) dienst.

SSL certificaten

Extra beveiligingEen SSL certificaat biedt niet alleen voordelen voor webshops:

 • Gegevens die via webformulieren worden verzonden zijn beveiligd
 • Google “beloont” websites dia via https:// worden aangeboden
 • Op mobiel worden website sneller geladen

E-mailhosting in de Cloud

e-mailhostingOmdat onze servers geoptimaliseerd zijn voor websites, worden de webhosting accounts zonder e-mailaccounts aangeboden.
Wanneer u op zoek bent naar een voordelige en krachtige oplossing, dan is Google Apps Mail de juiste service voor uw online communicatie.

CDN – Content Delivery Network

Met een Content Delivery Network of CDN worden de statische bestanden van uw website (bijvoorbeeld afbeeldingen en JavaScript bestanden) via een netwerk van servers wereldwijd beschikbaar gesteld. Omdat deze bestanden dan niet vanaf uw eigen webserver worden aangeroepen, ontstaat er minder verkeer op uw webserver en wordt uw website sneller geladen.

Hosting voor de bedrijfswebsite

Net als iedere andere website hoort ook de bedrijfswebsite altijd te functioneren. Wij monitoren onze webservers 24×7 en kunnen bij een probleem snel actie ondernemen. Naast de bereikbaarheid controleren wij de servers op snelheid. Is de performance niet voldoende, krijgt de server een upgrade of de websites die meer vermogen vraagt “normaal” wordt naar een andere virtuele server verplaatst.

Hosting voor bedrijfskritische webapplicaties en processen

Net als de bedrijfswebsite worden dit soort webapplicaties 24×7 gemonitord, wel met het verschil dat deze keer de webapplicatie gecontroleerd wordt. Afhankelijk van de technische eisen wordt de webapplicatie op een aparte server gehost. Deze server heeft de benodigde configuratie of er worden de extra modules geïnstalleerd. Is de configuratie te speciaal of benodigd een applicatie extra veel geheugen, wordt de applicatie op een eigen virtuele server geplaatst.

Wat is Multi-domein hosting?

Op het moment dat een website verschillende talen ondersteund, is het vaak zo dat er meerdere domeinnamen gebruikt worden. Een ander voorbeeld voor multidomein-hosting is een account waar meerdere domeinnamen binnen een e-commerce campagne voor verschillende landingspagina’s worden gebruikt. Voor dit soort situaties is het niet voordelig om voor elke domeinnaam een extra hostingaccount af te nemen. Wij adviseren u graag hoe dit in uw situatie het beste kan, zowel op technisch gebied als ook qua gebruiksgemak.

Virtuele server en cloud hosting

Wij gebruiken alleen maar virtuele servers (VPS) binnen de cloud. Cloud hosting is bijzonder betrouwbaar en de virtuele opstelling van de webservers verbruikt meestal veel minder energie, en dat is goed voor het milieu. De websites en webapplicaties die extra geheugen/CPU of een speciale setup nodig hebben, worden op een eigen virtuele server gehost.

Wat is DNS hosting?

Op het moment dat een domeinnaam geregistreerd is, moeten de verschillende hostnamen en domeinnaam-records vertaald worden zodat de bezoeker of dienst op de juiste plek terecht komt. Dit gebeurt met behulp van een DNS server. Binnen de DNS zone kunnen onbeperkt veel DNS records worden toegevoegd.