E-mail is een belangrijk communicatiemiddel. Zowel privé als zakelijk. Wilt u op grote schaal met uw (potentiële) klanten communiceren, dan biedt email marketing een oplossing. Deze vorm van online marketing maakt het mogelijk om nieuwe klanten te werven, meer te verkopen aan bestaande klanten en de relatie met beiden te versterken. Als full service internetbureau helpen wij u bij het opzetten van campagnes die met plezier worden ontvangen én converteren.

Voordelen email marketing

Online zijn er verschillende mogelijkheden om met uw doelgroep te communiceren. Ten opzichte van andere online marketing middelen biedt Email marketing de volgende voordelen:

 • Voordelig. De kosten en inspanning voor het ontwikkelen van e-mail campagnes zijn in verhouding tot bijvoorbeeld adverteren en content marketing erg voordelig.
 • Positief voor klantenbinding. Een nieuwsbrief versturen is (net als veel ander online marketing middelen) positief voor het versterken van de klantrelatie.
 • Meer herhaalaankopen. Door klanten een herinnering te sturen, zorgt u ervoor dat klanten u niet vergeten. Dit vergroot de kans dat zij nogmaals een aankoop bij u plaatsen.
 • Vrij persoonlijk. Communicatie via e-mail lijkt sterk op 1-op-1 communicatie. Daarnaast biedt e-mailmarketing software mogelijkheden om de e-mail persoonlijker te maken.
 • Automatisch. Een groot voordeel van Email Marketing is de mogelijkheid om campagnes te automatiseren. Nadat u deze heeft opgezet, hoeft u er nog maar weinig tijd aan te besteden. Wel moeten er na verloop van tijd nieuwe campagnes worden ontwikkeld.

Even sparren over uw email marketing campagne?

Klik op de button hieronder en vul gelijk het formulier in.

Van nieuwsbrieven versturen tot technische optimalisaties

Bij finalwebsites geloven wij in de kracht van goede email marketing. Wij kunnen u helpen met:

Geautomatiseerde campagnes

Geautomatiseerde campagnes

Geen saaie nieuwsbrief, maar geautomatiseerde campagnes die relevant zijn voor uw ontvanger. Stuur mailings naar de juiste ontvangers en zie het aantal verkopen stijgen. Bij finalwebsites bedenken en ontwikkelen wij de complete campagnes. Van de strategie en content tot design en verzending. Zo hoeft u er zelf niet naar om te kijken. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een deel van de campagne aan ons over te laten.

Inschrijvingen verzamelen

(Meer) inschrijvingen verzamelen

Hoe krijg ik (meer) inschrijvingen voor mijn mailinglijst? Met 1307 inschrijvers voor onze eigen mailinglijst, kunnen wij u hier zeker mee helpen. Door het creëren van converterende landingspagina’s, pop-ups en waardevolle freebies voor de bezoekers, laten wij uw mailinglijst groeien. Ook zullen wij inschrijvingen integreren in uw bestaande formulieren en applicaties. Heeft u genoeg inschrijvingen verzameld? Dan wordt het tijd voor de campagnes.

Technische email optimalisaties

Technische e-mail optimalisaties

Goede campagnes die voor een goed resultaat zorgen zijn belangrijk, maar wat als de e-mail niet wordt ontvangen? Als online bureau bedenken wij niet alleen de strategie en content, maar zorgen wij ook voor de juiste technische optimalisaties, zodat uw mail niet direct in de spambox belandt. Daarnaast kunnen wij ook uw e-mail marketing account configureren, groepen aanmaken en uw mailinglijst actualiseren. U wilt natuurlijk wel dat de juiste mensen uw e-mail ontvangen.

Email marketing voor webshops

E-mail is het belangrijkste communicatiemiddel voor webshops. Klanten ontvangen standaard een e-mail als het account wordt aangemaakt, een bestelling is geplaatst, de producten worden verzonden en als een retourzending is aangekomen.

Een webshop biedt dan ook twee voordelen als het gaat om email marketing. Ten eerste is het eenvoudiger om e-mailadressen te verzamelen. Bij elke aankoop kunt u vragen of klanten zich ook voor de nieuwsbrief willen inschrijven. Daarnaast kunt u de gegevens die u heeft over uw klanten gebruiken om een complete customer journey voor uw klanten te creëren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • De herinnering wanneer een klant zijn winkelwagen niet heeft afgerekend.
 • Aftersales acties, zoals de vraag om een beoordeling
 • Up-selling van bijbehorende producten of refills.
 • Regelmatige nieuwsbrieven met interessante producten en aanbiedingen.

Bij finalwebsites kunnen wij u uiteraard helpen met de complete email marketing voor uw webshop. Hiervoor maken wij gebruik van Moosend.

Onze focus!

 • Relevantie. Want alleen zo bereikt u klanten
 • Effecten meten. Wij onderzoeken wat werkt
 • Full service. Van strategie tot uitvoering
 • Geavanceerde campagnes. Techniek tot in de puntjes
 • Doelgericht. Onze e-mails zorgen voor resultaat

Nieuwsbrief versturen met Moosend

Moosend is een van de meest functionele en meest voordelige e-mail marketing software. Voor onze klanten gebruiken wij Moosend en wel om de vele voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk design. Nieuwsbrieven versturen met Moosend is eenvoudig en snel (doordat u templates kunt opslaan).
 • Ook geschikt voor startende ondernemers en kleine mailinglijsten. Tot 1000 inschrijvingen is Moosend zelfs gratis
 • Geautomatiseerde campagnes. Moosend beschikt over alle functies die u hiervoor nodig heeft.
 • Geschikt voor mobiel. U kunt kiezen uit verschillende basic templates die ook nog eens responsive zijn
 • Koppelingen met alle mogelijke systemen. Moosend kan o.a. worden gekoppeld met WordPress, CRM-systemen, pop-up tools en natuurlijk alle mogelijke online marketing platformen.

Test het zelf en maak een gratis account aan bij Moosend.