Één organisatie voor al uw website vragen. Dat is toch wat u wilt? Door onze multidisciplinaire aanpak kunt u voor al uw internetdiensten bij één partij terecht. Wij nemen uw zorgen uit handen, bouwen en onderhouden uw website en doen meer dan de standaard webbouwers. Full service internetbureau finalwebsites legt een stevige online basis, zodat u zich kunt concentreren op uw core-business. Door onze flexibele houding en kennis van de nieuwste ontwikkelingen garanderen wij een succesvolle samenwerking

Diensten voor online ondernemers en bedrijven

Heeft u nog geen website of kan uw website wel een update gebruiken, dan is dat de eerste stap om uw online aanwezigheid te verbeteren. Uw online onderneming bestaat echter niet alleen uit een website. Hoe gaat u bezoekers naar uw website krijgen? Bij finalwebsites kunt u terecht voor de verschillende diensten, vragen, support en meer.

Websites en shops

Websites en shops

WordPress websites en WooCommerce webshops op basis van een bestaand template of liever een unieke website volgens een eigen design of huisstijl? Bij finalwebsites bouwen en onderhouden wij websites voor zowel een klein alsook een groot budget. Daarnaast ontwikkelen wij de meest verschillende webapplicaties en bouwen wij content management systemen (CMS) op maat.

Online marketing

Online marketing

Aan al onze klanten adviseren wij om een budget vrij te houden voor online marketing. Voor voldoende conversie heeft uw website voldoende bezoekers nodig. Er zijn verschillende manieren om het aantal website bezoekers te verhogen. Wij verzorgen uw e-mailmarketing campagnes, optimaliseren uw website voor zoekmachines en onderhouden uw Google Adwords campagnes.

Web hosting

Webhosting

Veel bedrijven bieden hosting aan voor enkele euro’s per jaar en dit is erg verleidelijk. Onze service is echter niet te vergelijken met dit soort aanbiedingen. Wij hosten uw website alsof het onze eigen website is. Omdat wij de website bouwen en hosten hoeft u als klant maar één bedrijf te bellen voor uw vragen en aanpassingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de registratie van uw domeinnamen.

Samenwerking met andere bureaus

Sinds enkele jaren werken wij bij finalwebsites samen met bureau’s, die zich met name focussen op online marketing (SEO, SEM), e-commerce, communicatie, webdesign, internet strategieën, etc. Wij ondersteunen onze partners door het aanbieden van hosting, het bouwen van websites en het leveren van technische ondersteuning.

Samenwerking met bureaus

Website ontwikkeling en onderhoud

Veel creatieve bureaus zullen geen of maar enkele websitebouwers in het team hebben. Samenwerkingen met andere bureaus zijn dan noodzakelijk om een volledig online dienstenpakket te kunnen leveren. Finalwebsites is niet alleen uw partner voor nieuwe website projecten, maar levert ook diensten voor de bestaande websites in uw klantenportfolio.

Hosting en technische ondersteuning van uw team

Naast goede websites voor uw klanten, wilt u natuurlijk ook dat deze veilig worden gehost. Bespaar tijd en problemen door de website van uw klant bij dezelfde partner te hosten. Onze full-service hosting pakketten zijn inclusief back-ups, onderhoud, etc. Profiteer daarnaast van onze technische kennis, waarmee wij uw team dagelijks kunnen ondersteunen.

Diensten voor freelancers, bloggers en entrepreneurs

Veel freelancers en startende ondernemers “bouwen” tegenwoordig zelf een eigen bedrijfswebsite. Met behulp van een content management systeem zoals WordPress is dit voor sommige gebruikers ook geen grote uitdaging. Wanneer de taken te ingewikkeld worden of een functie zelfs ontbreekt, is het voordeliger om een webbouwer in te schakelen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste plugins en indien nodig verbouwen wij uw premium WordPress template of programmeren wij plugins die elders niet beschikbaar zijn. Daarnaast zorgen wij voor veilige updates, supersnel hosting en elke andere vorm van ondersteuning die u voor uw WordPress website nodig heeft.