finalwebsites is hét full service internetbureau in Doetinchem, opgericht door Olaf Lederer in 2005. Bij ons kunnen bedrijven niet alleen terecht voor het bouwen en/of onderhouden van een website, maar ook voor advies bij een website project. Door het complete aanbod van internetdiensten (websites, hosting en online marketing) kunnen onze klanten via kortere lijnen communiceren en ontstaan er minder kosten.

Onze werkwijze

Als internetspecialisten weten wij een webproject juist te benaderen, zonder de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

  1. Al tijdens het voortraject worden de belangrijkste drempels herkend en zo veel mogelijk uit de weg geruimd.
  2. Bij het uitwerken van een project wordt de klant zo veel mogelijk betrokken en worden de verschillende fasen duidelijk uitgelegd.
  3. Vlak voor de oplevering wordt de functionaliteit nog eens goed getest en is er meestal nog ruimte voor aanpassingen.

Door onze werkwijze wordt het voor klanten prettig om aan een internetproject (mee) te werken en worden de doorlooptijden korter.

Open-source

finalwebsites is al jaren enthousiast over diverse open-source projecten. Wij bouwen regelmatig websites met WordPress en onze webservers draaien met Linux, Apache, NGINX, MySQL en PHP. Door het gebruik van open-source software profiteren onze klanten van lagere kosten en wij van minder werk. Door het gebruik van de reeds bestaande code, functies en applicaties hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden. U kunt dus sneller aan de slag met uw nieuwe website of applicatie!

Open-source software

Klanten profiteren van voordelen zoals:

  • Meer dan 10 jaar ervaring bij het bouwen en promoten van websites
  • Website ontwikkeling, online marketing en hosting diensten bij één aanbieder
  • Lagere kosten door het gebruik van open-source software zoals WordPress
  • Voor elke applicatie die wij leveren, betalen onze klanten geen maandelijkse licentiekosten
  • Wij onderhouden ook websites en applicaties die elders zijn ontwikkeld

De hoofdingrediënten voor een succesvolle website zijn: voldoende bezoekers, relevante informatie en website-optimalisatie!