WordPress template scoutWanneer u niet meer tevreden bent met uw WordPress template, wordt het eens tijd voor een nieuw template. Naast een aansprekend design, wilt u er ook zeker van zijn dat de nieuwe WordPress template veilig is en prima werkt. Met name de laatste 2 punten kunnen nog wel lastig zijn. Dit is het moment waar Template Scout in actie komt.

Waar kan Template Scout u mee helpen?

Het kiezen van de juiste premium WordPress template is helaas niet zo eenvoudig! Niet alle aangeboden templates zijn even goed en door het grote aanbod ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Door het inzetten van Template Scout geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij kiezen alleen de beste WordPress templates. Deze templates selecteren wij binnen enkele template shops en andere sites die hoogwaardige templates aanbieden.
  • De doelgroep van uw website zal steeds vaker de webpagina’s via een mobiel of tablet bekijken. Om hier op in te spelen kiezen wij alleen de WordPress templates die hiervoor geschikt zijn.
  • Wij analyseren de templates en controleren de code op mogelijke problemen.

Geniet nu van deze voordelige aanbieding:

Pakket 1: wij selecteren 4 tot 6 verschillende WordPress templates die het beste bij uw wensen en website passen.Eenmalig
€49,-
Pakket 2: de gekozen WordPress template + installatie + wijzigingen (denk hierbij aan het aanpassen van de kleurstelling, het plaatsen van uw logo en kleine aanpassingen).Vanaf
€175,-
Ontvang €25,- korting wanneer u van beide pakketten gebruik maakt!
Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW
 
iDEAL, Bancontact en Overboeking

Template Scout bestellen

Voor de bestelling van Template Scout kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Het bedrag t.h.v. €49,- kunt u betalen via iDEAL, Bancontact / Mister Cash of overboeking.
De link naar onze betaalpagina wordt via een e-mailbericht verstuurd.
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Nederland België
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen ²

¹ Voor bedrijven uit België is het mogelijk om de BTW te verleggen. Geef hiervoor uw BTW nummer op en wij zullen u een opdrachtsbevestiging zonder BTW opgave sturen.
² Onze nieuwsbrief is kosteloos en wordt maximaal 1 keer per maand verstuurd.