Zoekmachine marketingBent u op zoek naar meer relevante bezoekers, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Door te investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO) stijgt de populariteit van uw website op lange termijn en door het gebruik van zoekmachine adverteren (SEA) is het mogelijk om nu meer relevante bezoekers te krijgen. Zoekmachine marketing (SEM) betekent niet altijd een hoge investering, ook voor bedrijven met een klein budget zijn er genoeg mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor een bezoekers boost.

Waarom zoekmachine marketing?

De combinatie van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren geeft uw website de mogelijkheid om meer relevante bezoekers te ontvangen. Zonder genoeg bezoekers zijn er geen of weinig conversies (verkopen) mogelijk en komt de vraag op “Hoezo een website?”. Ook wanneer u geen fysieke producten verkoopt vanaf uw website, zijn er genoeg manieren zodat meer relevante bezoekers aan uw bedrijfsresultaat kunnen bijdragen. Zoekmachine marketing is de manier om op korte termijn te schakelen en op lange termijn een hoger rendement te bereiken.

Alle resultaten zijn inzichtelijk en begrijpelijk

Wij analyseren en optimaliseren uw website en adviseren vooral over de mogelijkheden en de volgende stappen. Daarnaast zullen wij voor u de complete campagne inrichten en de resultaten inzichtelijk maken zodat u snel de voortgang kunt beoordelen. Zoekmachine marketing is minder ingewikkeld dan u denkt. De meest resultaten zijn te zien in de webstatistieken software, die u ten alle tijden kunt raadplegen. Wanneer u onverwacht binnen alle informatie verdwaald, zullen onze medewerkers met raad en daad ter zijde staan.

6 + 1 Stappen voor een beter resultaat

Website analyseEen succesvolle advertentie campagne bestaat niet alleen uit de keuze van zoekwoorden en de prijs van een bezoeker die uw website bezoekt. Hieronder vindt u de meest belangrijke stappen binnen een campagne die nodig zijn om beter gevonden te worden en ook meer conversies te bereiken.

 1. Website analyseren
  Voordat wij uw website kunnen verbeteren is een grondige analyse nodig. U ontvangt in dit geval een rapportage over de huidige situatie plus een advies hoe uw website kan worden verbeterd.
 2. Zoekwoorden onderzoek
  Wanneer duidelijk is wat de doelstelling en de doelgroep van uw website is, gaan wij op zoek naar de juiste zoekwoorden. Hierbij houden wij rekening met uw product of dienst, maar onderzoeken wij ook het zoekgedrag van uw doelgroep.
 3. Website optimaliseren
  Op basis van de websiteanalyse en zoekwoordonderzoek zullen wij waar mogelijk de website technisch verbeteren. Verder zullen wij adviseren hoe de inhoud van de belangrijke pagina’s volgens het zoekwoordonderzoek ook verbeterd kan worden.
 4. Bouwen van landingspagina’s
  Vaak is een product of diensten pagina niet gelijk geschikt als landingspagina voor bijvoorbeeld een advertentie campagne. In dit geval bouwen wij voor uw een aparte pagina die overeenkomt met de campagne inhoud en optimaliseren wij deze voor de best mogelijke conversie.
 5. Advertentie campagnes
  Wanner uw website geoptimaliseerd en/of uw landingspagina gereed zijn, kan de advertentie campagne binnen Google Adwords worden opgezet. Hierbij helpen wij bij het schrijven van de juiste advertentie teksten en richten wij de complete campagne in. Wanneer de campagne loopt zullen wij deze naar wens onderhouden en optimaliseren
 6. Lokale SEO
  Wanneer uw website is gericht aan klanten in Nederland, dan heeft u ook in zoekmachines een landelijke concurrentie. Google helpt hierbij door relevante zoekresultaten te koppelen aan de locatie van gebruiker van de zoekmachine. Met onze dienst Lokale SEO wordt uw website geoptimaliseerd voor de locatie waar uw bedrijf is gevestigd. 
 7. Linkbuilding
  Door het “bouwen” van relevante links die naar uw website verwijzen, wordt de populariteit van uw website verhoogd zullen zoekmachines uw website belangrijker vinden. Met als resultaat: een hogere positie in Google of andere zoekmachines. Wij helpen u o.a. bij het vinden van relevante partner websites.

Heeft uw bedrijf een eigen marketingafdeling en wilt u de kennis binnen uw bedrijf verhogen? Wij bieden ook workshops aan met als inhoud: Schrijven (ook) voor zoekmachines of het opzetten en onderhouden van Adwords campagnes.