Voor veel van onze klanten is een eenvoudige (WordPress) website een goed begin om via internet het klantenbereik te vergroten. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS, waarmee u binnen een korte periode over een professionele website kunt beschikken. Voor organisaties die meer nodig hebben dan een “standaard” website, bouwen wij de website op maat. Daarnaast kunt u webapplicaties laten maken, bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen te optimaliseren of voor belangrijke koppelingen. Finalwebsites ontwikkelt de gebruiksvriendelijke webapplicatie die uw bedrijfsprocessen zal verbeteren.

Uw website plan of idee naar een webapplicatie vertalen

De meeste klanten die voor de eerste keer contact met ons opnemen, weten niet altijd precies wat ze nodig hebben. Waarschijnlijk zijn er meerdere mogelijkheden voor het gewenste resultaat. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste optie, werken wij deze uit, en vertalen wij uw idee uiteraard in een werkende webapplicatie. Om contact met ons op te nemen, hoeft u niet over een volledig idee te beschikken. Wij helpen u om dit idee te concretiseren.

Webapplicatie laten maken en websites op maat

Webapplicatie ontwikkelen? Dit zijn de mogelijkheden:

Net als uw dienstverlening of producten is elke webapplicatie anders. Belangrijk is dat een applicatie de voordelen levert die u nodig heeft om meer te verkopen, tijd te besparen of uw klanten beter te helpen. De onderstaande webapplicaties maken wij regelmatig voor onze klanten.

Website beheer tools

Website beheer tools

Om uw website eenvoudiger te kunnen wijzigen, kunt u gebruik maken van een content management systeem. WordPress is een CMS systeem dat wij vaak gebruiken. Een website of webapplicatie op maat ontwikkelen is echter ook geen probleem.

API koppelingen

API koppelingen

API koppelingen maken het mogelijk om uw website te koppelen met een extern systeem, zoals: social media, betaalsystemen of email marketing platformen. Wij hebben o.a. veel ervaring met het ontwikkelen van koppelingen tot andere systemen.

Betaalpagina’s

Betaalpagina’s

Voor sommige websites is een volledige webshop onnodig. Voor tijdelijke acties of wanneer u één enkel product wilt verkopen, is een webformulier met betaaloptie voldoende. Graag helpen wij u met het opzetten van betalingen via iDeal zonder webshop.

Website portalen

Website portalen

Is het belangrijk dat uw klanten toegang hebben tot een bepaald deel van uw website dat voor andere bezoekers niet toegankelijk is? Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke portalen die alleen met de juiste inloggegevens kunnen worden betreden.

Andere soorten webapplicaties die wij kunnen maken:

 • One-page websites en landingspagina’s
 • Upload pagina’s foto’s en andere bestanden
 • Enquêteformulieren voor uw klanten
 • Koppelingen met ERP systemen
 • Online productcatalogussen en lijsten
 • Inschrijfformulieren voor evenementen en acties
 • Bestelsystemen voor bijvoorbeeld onderdelen
 • Klachtenregistratiesystemen
 • Verwerking van e-mails in een applicatie
 • Bedrijvenportalen en directories
 • Dynamische documenten in PDF formaat
 • Scripts voor het converteren van XML, HTML of JSON

Welk soort webapplicatie mogen wij voor u bouwen?

Wij verrichten geen wonderen, maar kunnen u zeker helpen met de juiste webapplicatie voor uw campagne of case. Gebruik onderstaand formulier en wij zullen snel contact met u opnemen.

Uw gegevens worden gebruikt voor het beantwoorden van uw bericht zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Geniet van de voordelen die open source software te bieden heeft

Een van de kenmerken van onze werkwijze is het gebruik van open source software. Bij finalwebsites werken wij en zijn wij al jarenlang fan van WordPress, Ubuntu, MySQL, PHP5, NGINX en andere open-source software. Niet alleen vinden wij het prettig om met deze open-source software te werken, ook voor onze klanten is onze werkwijze voordelig. Denk bijvoorbeeld aan kortere doorlooptijden, lagere website kosten en voordelige software licentie voorwaarden.